Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 jenicaprod	                   

Buna ziua. Salariul din contractul individual de munca, poate fi modificat (in minus),prin dispozitia angajatorului fara a fi anuntat? Mentionez ca execut ... (vezi toată discuția)
	                    jenicaprod	                   

Buna ziua. Salariul din contractul individual de munca, poate fi modificat (in minus),prin dispozitia angajatorului fara a fi anuntat? Mentionez ca execut ... (vezi toată discuția)

vanatorul	                   

Buna seara,
Incerc sa va expun cat mai succint o situatie si va rog sa-mi dati un sfat.
Lucrez intr-un birou de contabilitate al unei societati. Suntem cinci ... (vezi toată discuția)
	                    vanatorul	                   

Buna seara,
Incerc sa va expun cat mai succint o situatie si va rog sa-mi dati un sfat.
Lucrez intr-un birou de contabilitate al unei societati. Suntem cinci ... (vezi toată discuția)

nicky63	                   

Buna ziua. Prin aditional la cim semnat si intrat in vigoare cu 01.05.2016 mi se acordau in plus la co 9 zile suplimentare pentru lucru in conditii deosebite ... (vezi toată discuția)
	                    nicky63	                   

Buna ziua. Prin aditional la cim semnat si intrat in vigoare cu 01.05.2016 mi se acordau in plus la co 9 zile suplimentare pentru lucru in conditii deosebite ... (vezi toată discuția)