avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA manichiurista la domiciliu
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA manichiurista la domiciliu

Buna ziua, vreau sa incep activitatea de manichiurista si as vrea sa intreb daca e posibil sa fac sediul pfa la locuința unde stau in chirie si sa imi desfășor activitatea tot aici . Multumesc
Ultima modificare: Marți, 21 Ianuarie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Proprietarii nu sunt de acord sa fac sediu social nici punct de lucru in apartamentul lor. stefanzaharia1234 stefanzaharia1234 Stau in chirie. Proprietarii nu sunt de acord sa fac sediu social nici punct de lucru in apartamentul lor. Sunt freelancer si as dori sa fac un PFA. Sediul ... (vezi toată discuția)
Conditii sediu fiscal si punct de lucru agentie de recrutare cu activitate desfasurata online ? anton_presedinte anton_presedinte Buna ziua ! Doresc sa aflu ce conditii trebuie sa indeplineasca un sediu social si un punct de lucru pentru o agentie de recrutare. Dr exemplu, eu ma gandesc ... (vezi toată discuția)
Domiciliu in galati si doresc sa desfasor o activitate in salaj elena_p27 elena_p27 Adresa de rezidenta este in Galati dar acum stau cu chirie in Zalau jud. Salaj. Am diploma in manichiura-pedichiura eliberata de Galati. As vrea sa profesez ... (vezi toată discuția)