avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scutire impozit la pers cu handicap
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scutire impozit la pers cu handicap

Bună ! M-am angajat de curand, eu avand certificat de handicap grad accentuat. Doresc sa stiu ce pasi trebuiesc urmati pentru aceasta scutire. Mentionez ca am luat deja un salariu, dar fata de colegii mei care au cu totii acelasi salariu, al meu este doar cu 110 lei mai mult decat celelalt mare . Nu cred ca impozitul este de doar 110 lei. Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Angajat cu grad de handicap accentuat permanent maryandra maryandra Buna ziua, As dori sa stiu daca o persoana cu cod handicap 2 grad de handicap accentuat permanent poate fi angajata cu norma intreaga, in conditii normale de ... (vezi toată discuția)
Ce contributii trebuie sa plateasca? AndreeaMadalina AndreeaMadalina Buna tuturor. M-am angajat recent la un ziar local, prin repartitie de la somaj, program de 8 ore. In contractul meu de munca salariul este de 975 lei. Seful ... (vezi toată discuția)
Persoanele cu grad de handicap mediu sunt scutite de impozit pe salariu? Anastasia12 Anastasia12 Buna ziua! Angajatii cu grad de handicap mediu sau usor beneficiaza de scutirea impozitului pe salariu sau doar gradele accentuat sau grav? (vezi toată discuția)