avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie de întreținere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie de întreținere

buna ...am o intrebare ..actualul meu sot a avut o relatie din care a rezultat in urma cu trei ani un copil...noi nefiind siguri ca este al lui deoarece femeia practica cea mai veche meserie ...acum suntem in proces copilul fiind pe numele lui dar si al ei..putem cere test de paternitate? suntem in proces pentru pensie de intretinere ..putem cere acest lucru instantei desi copilul este deja trecut in acte tatal?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:48, 25 Ianuarie 2020
tatatl poate contesta recunoasterea paternitatii..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire paternitate floaremov floaremov buna seara!sunt noua in aceste probleme si de aceea cer sfatul celor cu experienta,problema este urmatoarea:in urma cu aproximativ 2 ani fratele meu a avut o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua...vin si eu cu o intrebare mai diferită la care nu ... Deearaducu Deearaducu Buna ziua...vin si eu cu o intrebare mai diferită la care nu am gasit un raspuns in alta parte. Acum apx 3 ani am rămas însărcinată, in momentul de ... (vezi toată discuția)
Testul de paternitate f_karoly f_karoly in cazul in care, s-a semnat de catre pretinsul tata un act prin care recunoaste paternitatea unui copil, in scopul de a fi trecut numele lui in certificatul ... (vezi toată discuția)