E clar o binecuvântare și o minune ca mama blagosloveste cu atâta timp petrecut cu copilul, slăvita sa fie pentru o asa bunăvoința cu care doar Dumnezeu poate concura.
Daca luati la rasfoit numai forumul nostru, nu si portalui instantelor de judecata, rezulta ca asa e. Desi e absolut normal ca lucrurile sa functioneze intre cei 2 parinti, in realitate si in multe cazuri, lucrurile nu functioneaza, fie tatal sau mama abandoneaza copilul, fie un parinte se opune cand celalalt vrea sa se apropie de copil.
Eu inteleg ca vreti musai razboi, sa se vada sangele, dar de data asta, lasati lucrurile sa vina de la sine.
Mie mi-e clar ca ambii parinti in acest caz sunt o binecuvantare pt copilul lor,
Evident ca mereu e de încercat cu vorba bună însă dacă mămica se supăra
Vorba buna, nu supara niciodata.
In conditiile in care tatal petrece timp cu copilul in aproape fiecare zi, mai mult de atat mi se pare de tot, ca mama sa aiba un program de vizita. Nu e un lucru neobisnuit sa ceara stabilirea locuintei la tata, insa trebuie sa dovedeasca ca intelegerea initiala nu functioneaza, ceea ce e greu.
Inca o data, cel putin acum, in aceste imprejurari, o cerere pt locuinta alternativa in instanta cat mama nu e de acord, e sortita esecului, dupa parerea mea.
Oricum, indiferent de sanse sau nesanse, un proces intentat in instanta, e o declaratie de razboi.
Dansul poate apela la un mediator impreuna cu mama,, la un avocat , la un psiholog, cumva trebuie sa ajunga la un consens. Mama nu pare o femeie absurda sau egoista care sa nu vrea binele copilului ei.
Gi-jane, nu îmi vine sa cred "politica" pe care o propavaduiti, când e vorba de tata, de copil care dorește sa stea mai mult cu tatăl, dumneavoastră sfătuiți sa se umble cu șapcă în mana ca poate mai "fura" câte o noapte?????
Eu nu am ce politica sa propovaduiesc, pe mine nu ma mana nimic in vreo lupta, i-am dat un simplu sfat , sa o sune seara si sa intrebe daca poate ramane ca sa il scuteasca de un drum. Daca asta inseamna pt dvs a te caciuli..
unii se " caciulesc" si obtin ce vor, altii se judeca pana la majorat, asta e, fiecare cu optiunea lui.