avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inmatriculare masina cumparata din spania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inmatriculare masina cumparata din spania

am nevoie de ajutor. am cumparat o masina din spania care a fost radiata acolo de catre proprietar si eu am primit ca si acte dovada de radiere si "Tarjeta de inspeccion periodica" cu care am fost la RAR , unde au facut toate testele dar nu imi elibereaza Cartea de Identitate a vehicolului pana nu prezint si Cartea de identitate a masinii din spania. ori persoana care mi-a vandut masina nu mai are asa ceva .ce cale legala sa urmez pentru a nu ramane cu banii dati pe masina si sa nu o pot folosi? trebuie sa existe o solutie. va rog frumos dati-mi un sfat.
cu multumiri

Alte discuții în legătură

Radiere auto mitrofan emilia mitrofan emilia Cum se poate sterge de la impozitul local un autoturism vandut din 1998 dar fara acte de vanzare cumparare. Nu se mai stie nimic de acea masina , este f. veche ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unui autovehicul la care nu s-a facut radierea in 30 de zile paulpaul22 paulpaul22 buna seara.as dori sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez pt. radierea unui autovehicul pe care l-am vandut de 2ani , i-mi vin amenzi de neplata a rovinietei ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare autoturism anca_mariette anca_mariette procedura de vanzare-cumparare a unui autoturism folosit este aceea de a completa acel formular tip de vanzare-cumparare in 3 exemplare + certificat de ... (vezi toată discuția)