avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... dobanzi penalizatoare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

dobanzi penalizatoare

Buna ziua, 1.Vreau sa va intreb in cazul unui credit acodat de Banc Post pe o perioada de 10 ani, credit care a fost dat spre executare silita, cum pot sa calculez si robor 3 M, marja fixa 0, dobanzie penalizatore, daca nu am nici un grafic de rambursare din care sa reisese ca s-a modificat dobanda. (ma raportez la cursul robor de pe bnr.) 2. Mentionez faptul ca am o evolutie a adobanzii, dar din decembrie 2008 pana in august 2016, este aceasi dobanda (aceasta dobanda nu trebuia actualizata la 3 luni chiar daca recuperarea se face prin executare silita (executor.) Din cate am citit daca dosarul este la executare, nu ar trebui sa se mai aplice dobanzi (dobanzi care executorul mi-a spus ca nu stie cum sunt calculate, mi-a dat doar o situatie cu incasarile). 3. Din 2016, creditul a fost cesionat in favoare Kruk Romania, valoare de recuperat 31000, 26000 valoare creditului, iar diferenta dobanzi si comisioane., inclusiv dobanda dupa cesioanare aplicata o singura data. (la inceputul valorii de recuperat.) Este corect sa aplice dobanzi Kruk Romania? 4, Dca nu am nici un grafic de la banca din care sa reiese dobanzile penalizatoare, am doar o situatie cu rambursarile (sumele incasate reprez rata creditului formata din dobanzi, comisoane,..) cum calculez dobanzile penalizatoare! Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Act aditional oug50/2010 - Elibet - Elibet Ajutor, ce sa fac? am un credit cu dobanda variabila, la o banca comerciala, credit din 2006. La acel moment, dobanda anuala (DAE) era de 17.68% la ron. ... (vezi toată discuția)
Calcul dobanzi penalizatoare mihaiciobanasu mihaiciobanasu Buna seara Am o problema cu o banca, am doua hotarari definitive in instannta, pe clauze abuzive si contestatie la executare(mai exact intinderea titlului ... (vezi toată discuția)
Executare silita OLIMPIATERLI OLIMPIATERLI va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: ca urmare a unei Hotarari Judecatoresti s-a infiintat poprirea unei sume de 5130.70 lei (credit +ch de ... (vezi toată discuția)