avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... GRUPA A 2 A MUNCA
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

GRUPA A 2 A MUNCA

Este vorba de tatal meu care a lucrat 40 de ani la Uzinele Electronica din Bucuresti ca sef al unui atelier care prelucra mase plastice ,galvanizare ,si vopsitorie a iesit in anul 1991 la pensie cum ar putea sa obtina aceasta Grupa a 2 a de munca in contextul ca orice demers sa facut la ce a mai ramas din Uzinele Electonica spun ca nu pot sa-i elibereze vreun act care sa-l ajute in recalcularea pensiei ,ce se poate face ? Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: florinm58 , utilizator 12:17, 29 Ianuarie 2020
Trebuie sa va adresati detinatorului de arhiva in scris, cu nr. de inregistrare/ data pentru a va emite o adeverinta intocmita conform anexe nr. 14 la HG nr. 257/ 2011 cu modificarile si completarile ulterioare. La adeverinta sa anexeze documentele care atesta, nominal, incadrarea pe loc de munca cu grupa de munca pentru care s-a primit avizul ITM.
VA MULTUMESC!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionari,probleme juridice legate de pensii crisanvasile crisanvasile In anul 1978 am lucrat ca muncitor necalificat la Trustul de Constructii Industriale Bucuresti-Grupul de santiere Buzau.Intrebarea mea este la ce grupa de ... (vezi toată discuția)
Respingere dosar pensionare limita de virsta cacenschivio_GL; cacenschivio_GL; Buna Ziua!O intrebare pe forum..unui coleg de serviciu i-a fost respins doarul de pensionare limita de virsta pe motivul ca doua adeverinte de grupa emise de o ... (vezi toată discuția)
Adeverinta activitate grupa i de munca nevalorificata la recalcularea pensiei natty1954natty1954 natty1954natty1954 buna ziua , va rog sa ma lamuriti si pe mine ..... daca se incadreaza s-au nu in grupa si care este motivul respingerii si cum trebuie intocmita adeverinta ... (vezi toată discuția)