avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN - comert sistem de supraveghere video
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN - comert sistem de supraveghere video

Buna ziua,
Doresc sa achizitionez si sa revand (deci comert) un sistem de supraveghere video (fara efractie), fara supraveghere ulterioara din partea montatorului /livratorului, pe care il va pune in functiune tot furnizorul (meu) specializat (cel mai probabil furnizorul va avea cod caen 8020). Dar eu trebuie sa imi asum prin societatea mea, livrarea si punere in functiune, cu proces verbal predare sistem video si pv punere in functiune. Intrebarea este: E suficient pentru societatea mea sa am cod caen 4321 (am si 4322 daca e nevoie si altele din aceasta zona) si 4960 si / sau 6190? Mentionez ca acest comert (cu ridicata – ca NU am magazin) pentru sisteme de supraveghere nu e mentionat/ specificat in nici un alt cod caen, de aceea am intrebat de 4690. Evident, nu doresc sa ma autorizez cu cod caen 8020 deoarece e mult mai complicat, sunt autorizatii speciale. Aceasta vanzare este prima de acest tip si va ramane ocazionala pe viitor sau poate chiar singura. Zona unde se instaleaza este privata 100 %, in camp, pentru o cultura agricola.
Va multumesc mult !
Ultima modificare: Miercuri, 29 Ianuarie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Gabrios , utilizator 09:41, 4 Iunie 2020
Posibil să ai nevoie doar de Comert cu ridicata de componente si echipamente electronice si de telecomunicatii cod CAEN 4652.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen nepotrivit nerromiha nerromiha Buna ziua, Lucrez la o licitatie pentru instalarea sistemelor de securitate (sisteme de detectie efractie, sisteme supraveghere video si sisteme detectie ... (vezi toată discuția)
Cod caen instalare/montare sisteme audio (fara supraveghere,monitorizare) bucuresti2014 bucuresti2014 Buna ziua, Am deja o societate pe care am preluat-o si as dori, ptr ca am cereri,sa -mi activez si instalarea/montarea unor sisteme audio (fara ... (vezi toată discuția)
Corespondenta cod caen Corina Ganescu Corina Ganescu Buna ziua,mai jos sunt activitatile pe care as dori sa le trec la domeniul principal de activitate, respectiv obiect principal odata cu infiintarea societatii. ... (vezi toată discuția)