avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 271 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... În cît timp pot recupera bani de la firma de ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

În cît timp pot recupera bani de la firma de asigurari

Pe data de 28 am depus tot dosarul împreună cu cererea de despăgubire la firma de asigurări . Vroiam sa stiu termenul legal în care primesc suma promisă de acestea
Ultima modificare: Joi, 30 Ianuarie 2020
Mihiionutmihai, utilizator
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 10:12, 31 Ianuarie 2020


Mihiionutmihai a scris:

Pe data de 28 am depus tot dosarul împreună cu cererea de despăgubire la firma de asigurări . Vroiam sa stiu termenul legal care este sa primesc suma oferită de acestea .

1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Termenul legal este 10 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire rca - durata legala in care trebuie facuta gabiraco gabiraco Buna ziua. Am fost inplicat intr-un accident rutier iar cel vinovat avea RCA-ul la Euroins. Accidentul a fost fara victime. Autoturismul meu s-a stabilit a ... (vezi toată discuția)
Despagubire in caz de accident ContSters270846 ContSters270846 Buna ziua! Ma intereseaza daca nu exista in legea asiguratorilor prevazut un termen in care trebuie solutionat un dosar in caz de accident si in cat timp ... (vezi toată discuția)
Contract neonorat agentie turism LucianaMoisoiu LucianaMoisoiu Buna ziua, Am incheiat un contract cu o agentie de turism in ianuarie 2014, iar la momentul respectiv firma dispunea de asigurare. Insa, acum am fost ... (vezi toată discuția)