avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am și eu o întrebare dacă tatăl meu a lucrat în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am și eu o întrebare dacă tatăl meu a lucrat în străinătate cu contract de munca, dar pe contract a avut doar câteva zile trecute deși el a lucrat cu norma întreaga, ar putea sa.si recupereze bani și dacă da care ar fi acele metode.

Obtinere drepturi pentru munca prestata în străinătate
Cel mai recent răspuns: Gabi1923 , utilizator 14:07, 14 Februarie 2020
Okkk, mulțumesc frumos pentru toate informatiile oferite

Cornel Vasile a scris:

Probabil ca un avocat de acolo il poate ajuta mai mult ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Info recuperare salariu in italia scumpikutza scumpikutza buna seara! ma adresez la dumneavoastra cu o intrebare,o cunostinta de a mea lucreaza la o firma de facut curatenie in italia,cu forme legale dar problema este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - munca la negru in italia laurarux laurarux am avut si eu o problema de munca dar nu in tara,in italia si as vrea sa stiu daca martorii ce au lucrat cu mine au ceva consecinte neavand nici ei contract.am ... (vezi toată discuția)
Recuperarea garantiei de salariu din italia mmg_90 mmg_90 Buna ziua.Tatal meu lucreaza la o fabrica in italia si este angajat printr-un artigian si i-a solicitat acestuia garantia de salariu si acesta a spus ca nu i-o ... (vezi toată discuția)