avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Fotografii cu Copii pe site-uri de articole ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Fotografii cu Copii pe site-uri de articole vestimentare

Buna ziua,

Doresc sa incep un website de haine pentru copii si as vrea sa fac campanii in care sa apara "copilul lunii", purtand o anumita vestimentatie.

As vrea sa stiu va rog, daca este necesara semnarea unui contract parintii in care imi confirma scris ca sunt de acord cu publicarea imaginilor pe site, in scop de promovare. Drept recompensa, vor putea pastra hainutele purtate.

Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 31 Ianuarie 2020
anonim1971, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 09:11, 3 Februarie 2020
intr-adevar, va trebuie acordul parintilor,scris. daca vor fi de acord cu oferta/ conditiile dvs., asta e alta problema.
Ultima modificare: Luni, 3 Februarie 2020
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Publicare fotografii cu copii C_CRISTINA C_CRISTINA Buna ziua, Cum ar trebui sa procedez ca sa nu am probleme in urmatoarea situatie: se doreste promovarea activitatii companiei prin intermediul unor imagini cu ... (vezi toată discuția)
Imaginea este un ingredient al succesului fara de care acesta este imposibil de realizat? ContSters125171 ContSters125171 Cat de mare este impactul imaginii asupra succesului nostru si in ce fel imaginea poate fi gestionata? (vezi toată discuția)
Vestimentatie la locul de munca aura87 aura87 daca angajatorul impune o anumita tinuta vestimentara nu trebuie sa acorde angajatului o anumita suma la un interval de timp pt achizitionarea hainelor, as ... (vezi toată discuția)