Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi

Webinar Premium LIVE: Riscuri și obligații privind combaterea spălării banilor. Joi, 1 Iulie, de la ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Sinteza zilei avocatnet.ro: 10 lucruri de știut astăzi! Înscrie-te gratuit →

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Angajare fără concurs
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Angajare fără concurs

Buna seara tuturor,

Se poate angaja un director de serviciu intr-o primărie de municipiu fără concurs?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 13:39, 4 Februarie 2020
Postul respectiv poate fi ocupat de o persoana prin transfer sau, temporar, prin detasare sau promovare temporara in functia publica de conducere (daca este cazul).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politist detasat la spclep gargaritarita gargaritarita Daca sunt politist detasat la SPCLEP si vreau sa ma inscriu la examen ,pentru ocuparea postului de sef serviciu,proaspat infiintat,trebuie sa am diploma de ... (vezi toată discuția)
Detasare functionari publici monradnic monradnic Buna seara. Doresc sa imi raspundeti la urmatoarea speta: un functionar public dintr-o institutie este detasat in cadrul aceleiasi institutii pe o functie ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu de baza functie publica de conducere CHERTZ CHERTZ Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea informatie: As dori sa stiu cum se calculeaza salariul de baza in situatia in care exista dispozitie de primar ... (vezi toată discuția)