Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 10100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... calcul salariu de baza functie publica de conducere
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

calcul salariu de baza functie publica de conducere

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea informatie:
As dori sa stiu cum se calculeaza salariul de baza in situatia in care exista dispozitie de primar (oras categoria III) pentru exercitarea temporara (6 luni) a functiei publice de arhitect sef (echivalenta cu functia generala de sef serviciu in acest caz). Mentionez ca in dispozitie functia este descrisa astfel: clasa I, gradatie 4 (peste 15 ani vechime in administratia publica), am studii superioare de lunga durata (arhitectura - 6 ani)+ master in domeniul urbanismului (2 ani). De asemenea, precizez ca Primaria la care sunt angajata a adoptat ultimele majorari prevazute de lege (12%+10%). Daca puteti sa precizati si gradul, clasa de salarizare, coeficientul de salarizare si modul de calcul (ce articole din actele normative se folosesc in acest caz), v-as ramane profund recunoscatoare.
Va multumesc anticipat!
PS: Nu stiu daca e important, dar precizez cateva amanunte:
- 2000-2013 am fost angajata in administratia publica centrala (am detinut functie de executie, am fost promovata consilier superior inca de prin 2004 cred - pe legea veche- iar de prin 2010 am detinut functie specifica - tot de executie, respectiv consilier evaluare examinare)
- 2014-2015 am fost angajata prin concurs ca arhitect sef la oras categoria III (sef serviciu), apoi m-am transferat pe acceasi functie la un consiliu judetean (ulterior am exercitat cu caracter temporar functia de arhitect sef - director), apoi m-am transferat pe un post de executie - consilier superior la municipiu (numita temporar ulterior arhitect sef - director general), dupa care m-am transferat pe post de executie - inspector principal la oras categoria III (numita temporar arhitect sef de la 01.01.2016).
Toate cele 3 transferuri au fost in interes de serviciu in ideea ocuparii functiei vacante de arhitect sef (functiile pe care m-am transferat initial au variat in functie de posturile vacante din respectivele administratii publice).
Datorita acestor transferuri pe functii diferite (pe perioade f. scurte pana la obtinerea avizului ANFP pt. numire temporara arhitect sef) am pierdut sirul claselor, gradelor, coeficientilor, etc).
Ultima modificare: Marți, 12 Ianuarie 2016
CHERTZ, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza salariul pentru functia publica CHERTZ CHERTZ Buna ziua! As dori sa stiu ce salariu are un arhitect sef de oras (5500 locuitori). Intentionez sa dau concurs. Am vechime 13 ani ca functionar public in ... (vezi toată discuția)
Functie publica superioara winter_wind winter_wind o functie publica este superioara alteia fctie de: clasa, grad si treapta? functia de consilier superior treapta 1 este superioara celei de consilier superior ... (vezi toată discuția)
Stabilire salariu cam1258 cam1258 Buna ziua. Va rog sa ma sprijiniti in urmatoarea situatie: Cum stabilesc salariu de incadrare in cazul unui functionar public, care dupa sustinerea ... (vezi toată discuția)