avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... punerea a 2 vehicule fara acte apartinand tatalui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

punerea a 2 vehicule fara acte apartinand tatalui decedat intr-o succesiune

Buna seara, Am o intrebare: care este procedura de punere a 2 autovehicule apartinand tatalui decedat in conditiile in care nu gasim niciun act pentru cele 2 autovehicule: nici talon, nici cartea de identitate. Care sunt pasii pentru a le include in succesiune? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: roxxanna , utilizator 13:03, 3 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prima data faceti rost de actele masinii.
Solicitati politiei sa va elibereze duplicate dupa actele pierdute.
Buna ziua! La politie tb sa rezolv? Din ce mai aflasem rar-ul se ocupa de cartea de identitate a masinii..dar eu nu sunt detinatoarea lor..si citisem ca as avea nevoie de o procura de la notar?? Aici nu stiu exact..scria procura speciala ?? Nu stiu ce reprezinta aceasta procura speciala...in care se mentioneaza calitatea mea, de urmas adica..si completata cu nr masinilor..si cu ea se merge la rar si se achita o taxa..iar rar-ul da civ-ul..dar nu stiu exact daca asta este procedura. Politia se ocupa , nu rar-ul? Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate auto - contract vanzare-cumparare elly80 elly80 Buna seara!Acum aprox un an am vandut masina cu contract vanzare/cumparare,dar fara carte de identitate a masinii si fara sa trec numele viitorului proprietar ... (vezi toată discuția)
Autoturism mostenit - drept de folosinta ; documente necesare vladut2003 vladut2003 Buna ziua Va cer ajutorul pentru o consiliere de specialitate in ceea ce priveste urmatoarea speta: In urma bunicului meu decedat acum o jumatate de an, ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara talon lily_eugen lily_eugen Am si eu o problema si sper din suflet ca ma puteti ajuta cu un raspuns, pentru ca nu mai stiu pe cine sa intreb sau ce sa fac. Am cumparat in urma cu cateva ... (vezi toată discuția)