avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa de vanzare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa de vanzare

Buna ziua! Ce se intampla daca cumpărătorul se razgandeste de la cumpararea unui imobil? Precizez ca eu ca si vânzător am înaintat toate actele ,si am primit o sumă de bani!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:23, 4 Februarie 2020
Nu se intampla nimic. Ramane cu regretul ca a cumparat un imobil.
Cat nu ati semnat contractul de vanzare cumparare- nu a cumparat nimic si se poate razgandi.
Poate pierde avansul daca se razgandeste si daca ati prevazut asta in antecontract- daca aveti asa ceva.
Daca ati semnat contractul, nu se mai poate razgandi, insa dvs raspundeti pt viciile ascunse, daca e cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil Marii5 Marii5 Buna seara. As avea nevoie de niste informatii legate de un antecontract de cumparare vanzare. S-a facut un contract de promisiune de vanzare cumparare cu o ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans " prima casa" dragomirv dragomirv Buna ziua! Ma aflu intr-o situatie dificila si am nevoie urgenta de indrumarea unei persoane avizate. Intentionand sa cumpar un imobil prin programul ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans Ovidiu1313 Ovidiu1313 Consultanta recuperare avans! Buna ziua, recent, am semnat un antecontract de vanzare-cumparare pentru garsoniera proprietate personala. Cumparatoarea sa ... (vezi toată discuția)