Buna ziua. Am fost sunat a de către kruk cum ca as avea o creanta de 1900 de lei aprox. dintr un contract cu cosmote din 2007. Problema e ca atunci cand s a reziliat contractul cu cei cosmote eu am avut toate facturile plătite numai ca in momentul de față nu am cu ce demonstra acest lucru. Ce e de facut in situatia de fata ?
Este posibil ca in situatia in care firma de recuperari creante va formula o actiune in justitie, aceasta actiune sa fie prescrisa, avand in vedere perioada lunga de timp, insa aceasta exceptie trebuie invocata imediat ce ati primit actiunea.
Mai mult decat atat, daca veti fi contactata din nou, sa va prezinte o situatie a facturilor pretins neachitate.
Dvs. ati primit vreo notificare privind intervenirea unei cesiuni de creanta intre Cosmote si Kruk?
Ati primit vreo somatie scrisa privind neachitarea unui eventual sold?
Nu am primit absolut nimic pana azi cand am fost apelată telefonic. Ei susțin că au trimis adrese la o adresa din bucurești, eu la adresa din buletin nu am primit absolut nimic!
Nu ii bagati in seama, nu le dati apa la moara ca nu mai scapati de ei, spuneti-le s anu va mai deranjeze si sa ia ce masuri vor.
A interevenit prescriptia [t orice eventuala creanta.
Probleme cosmote
george302
Acum vreo 4 ani de zile am avut un abonament la cosmote, dupa perioada contractuala am dorit sa inchid abonamentul. am fost la un magazin cosmote, am platit ... (vezi toată discuția)