avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Kruk cosmote
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Kruk cosmote

Buna ziua. Am fost sunat a de către kruk cum ca as avea o creanta de 1900 de lei aprox. dintr un contract cu cosmote din 2007. Problema e ca atunci cand s a reziliat contractul cu cei cosmote eu am avut toate facturile plătite numai ca in momentul de față nu am cu ce demonstra acest lucru. Ce e de facut in situatia de fata ?
Ultima modificare: Marți, 4 Februarie 2020
Vera1321, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:38, 4 Februarie 2020
Buna ziua,

Este posibil ca in situatia in care firma de recuperari creante va formula o actiune in justitie, aceasta actiune sa fie prescrisa, avand in vedere perioada lunga de timp, insa aceasta exceptie trebuie invocata imediat ce ati primit actiunea.
Mai mult decat atat, daca veti fi contactata din nou, sa va prezinte o situatie a facturilor pretins neachitate.
Dvs. ati primit vreo notificare privind intervenirea unei cesiuni de creanta intre Cosmote si Kruk?
Ati primit vreo somatie scrisa privind neachitarea unui eventual sold?
Ultima modificare: Marți, 4 Februarie 2020
Carmen MATEI, utilizator
Nu am primit absolut nimic pana azi cand am fost apelată telefonic. Ei susțin că au trimis adrese la o adresa din bucurești, eu la adresa din buletin nu am primit absolut nimic!
Nu ii bagati in seama, nu le dati apa la moara ca nu mai scapati de ei, spuneti-le s anu va mai deranjeze si sa ia ce masuri vor.
A interevenit prescriptia [t orice eventuala creanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune contract servicii telefonie mobila Gabriel.neagu Gabriel.neagu am si eu o intrebare: in 2007 am facut un contract la Cosmote, in care ar fi trebuit sa am 600 de minute nationale. Dupa ce am terminat toate actele am ... (vezi toată discuția)
Neplata facturii cosmote Rober7 Rober7 in urma cu vreo 2 ani am dorit sa imi reziliez un contract cu cosmote ul...contractul urma sa fie reziliat pe 3 martie , iar yo m-am dus cam pe 10-15 februarie ... (vezi toată discuția)
Probleme cosmote george302 george302 Acum vreo 4 ani de zile am avut un abonament la cosmote, dupa perioada contractuala am dorit sa inchid abonamentul. am fost la un magazin cosmote, am platit ... (vezi toată discuția)