avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Reparare masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Reparare masina

Buna dimineata!
Am fost implicat într-un accident rutier soldat cu deces. Am lovit un pieton în afara localității, intr-o zona neiluminata, fără acostament. Vina este clara a pietonului, acesta fiind și beat. Politia mi-a înmânat dovada de circulație și dovada pentru repararea mașinii. Întrebarea mea este, pot începe repararea mașinii înainte de clasarea dosarului penal?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 21:05, 10 Februarie 2020
În dosar se va efectua aproape sigur o expertiză tehnică judiciară. Cu ocazia cercetării la fața locului poliția a efectuat măsurători și fotografii judiciare. În marea majoritatea cazurilor acestia nu sunt complete. Din această cauză este bine ca expertul să vizioneze autoturismul avariat.. Este bine să păstrați autoturismul avariat cel puțin până la efectuarea expertizei.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pv constatare accident rutier corban corban Va rog sa imi spuneti in cate zile de la accident trebuie sa primesc pv-ul de constatare din urma unui accident rutier soldat cu raniti? Am facut sesizare la ... (vezi toată discuția)
Ajutor solutionare accident provocat de persoana fara permis valib1981 valib1981 buna seara astazi de dimineata ( ora 07) in timp ce imi beam cafeaua aud pe strada un zgomot ies pe geam sa vad (geamul da in strada) si vad o persoana care ... (vezi toată discuția)
Investigatii suplimentare Macom Macom Am fost implicat intr.un accident din vina celui care a dat in mine.am facut amiabila,a venit agentul constatator acasa,masina fiind nedeplasabila si a notat ... (vezi toată discuția)