MRRG 
	    	Utilizator

MRRG 
	    	Utilizator	    

Nu puteti renunta decat daca il donati sau vindeti cuiva, va complicati.
 MRRG 
	    	Utilizator

MRRG 
	    	Utilizator	    

Mergeti la un notar si il donati inapoi unchiului.
~ final discuție ~
 ionutz4	                   

am un ap si vreau sa il vand dar mama mea detine ddreptul de abitaie viagera asupra unei  camere il pot vinde recompensandu daca aceasta nu doreste
 (vezi toată discuția)
	                    ionutz4	                   

am un ap si vreau sa il vand dar mama mea detine ddreptul de abitaie viagera asupra unei  camere il pot vinde recompensandu daca aceasta nu doreste
 (vezi toată discuția)

Ana.S.	                   

Bună ziua! 
1.Sunt recăsătorita de 3 ani, eu am 2 copii din prima căsătorie, iar soțul are 3 copii din prima lui căsătorie. Eu am un apartament luat ... (vezi toată discuția)
	                    Ana.S.	                   

Bună ziua! 
1.Sunt recăsătorita de 3 ani, eu am 2 copii din prima căsătorie, iar soțul are 3 copii din prima lui căsătorie. Eu am un apartament luat ... (vezi toată discuția)

georgiana2929	                   

am o intrebare in legatura cu actul de donatie.
In urma acestui act de donatie am primit de la unchiul meu un imobil.In acest act se stipuleaza ... (vezi toată discuția)
	                    georgiana2929	                   

am o intrebare in legatura cu actul de donatie.
In urma acestui act de donatie am primit de la unchiul meu un imobil.In acest act se stipuleaza ... (vezi toată discuția)