avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Probleme simptome colon iritabil la locul de munca
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Probleme simptome colon iritabil la locul de munca

Buna ziua.
Lucrez într-un birou cu alte 3 persoane si anul trecut am fost diagnosticat cu sindrom colon iritabil care imi provoacă probleme foarte jenante (scaun diareic, bolobirisme, flatulenta excesivă) Simptome am avut de mai mulți ani, insa acum s-au amplificat si m-i s-a spus că poate amplificate si de cele 8 ore la birou. De curând am găsit în cadrul firmei in care lucrez un birou gol în care pana de curând a lucrat o persoană. Cum as putea argumenta o mutare în acel birou, adică doar o mutare a postului nu o reîncadrare în alt servici. Toate activitatea de la locul de munca este pe calculator si as putea efectua-o si din alt birou. Va mulțumesc.
Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2020
horhe4ab, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:32, 6 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Făcând o cerere către conducerea societății și depunand acte medicale doveditoare.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti merge la medicul specialist de medicina muncii cu care firma are incheiat contract de prestari servicii medicale. In mod normal, starea dvs. de sanatate ar trebui cunoscuta de catre acest medic existand mentiuni in dosarul dvs. medical existent la acest medic.
Medicul specialist de medicina muncii poate face recomandari medicale pentru angajator, obligatorii pentru acesta in limita disponibilului (ca activitate desfasurata de dvs, spatiu existentent care poate fi reamenajat, program de lucru, etc.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat bolnav colon iritabil MarcuStefana MarcuStefana Lucrez intr-un birou cu mai multi colegi. Acum ~1an m-am imbolnavit de sindrom de colon iritabil care dincolo de simptomele care ma deranjeaza pe mine se ... (vezi toată discuția)
Concediu medical pe cod boala profesionala VioH VioH Buna ziua,Ma poate ajuta cineva cu o indicatie in privinta unui serviciu autorizat, specializat de medicina muncii? Compania multinationala la care lucrez are ... (vezi toată discuția)
Afectarea sanatatii la locul de munca Norda Norda Buna ziua, Lucrez intr-un birou impreuna cu inca alte 3 persoane. Eu sunt sunt diagnostica cu alergii si medicul mi-a recomandat sa nu pastrez flori in ... (vezi toată discuția)