avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... taxa timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

taxa timbru

Intentionez sa imi cumpar locuinta de servici, am dat in judecata primaria , instanta mi-a stabilit taxa de timbru in suma de 1700.Cum pot sa platesc mai putin?
Cel mai recent răspuns: albu67 , utilizator 13:23, 6 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Făcând cerere de reexaminare daca considerati ca modalitatea de stabilire a cuantumului taxei este eronat sau cerere de ajutor public judiciar daca faceti dovada unor venituri reduse.
venituri reduse ce inseamna?salariu de 4000 din care 1200 rate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru judiciar Adrian Constantin Adrian Constantin rog impetuos sa-mi raspundeti : Am avut astazi dezbatere cu privire la scutirea de taxa in temeiul [b]legii 147/1997 art. 15 lit. j [/b]deoarece mi s-au ... (vezi toată discuția)
Nelamurire privind aplicarea legii 146/1997 Nina1 Nina1 Pentru indicarea valorii masei de impartit intr-un proces de partaj bunuri comune instanta a pus in vedere indicarea valorii pentru achitarea taxei de timbru ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru judiciar eronata in minus seldom seldom Buna ziua, Azi mi-a venit o comunicare ca trebuie sa achit taxa judiciara de timbru 0 si am drept de contestatie in 3 zile, sub sanctiunea anularii ... (vezi toată discuția)