avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Deducerea cheltuielilor cu combustibilul la PFA care ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Deducerea cheltuielilor cu combustibilul la PFA care detine in patrimoniu utilaje care functioneaza pe baza de combustibil (motorina)

In procesul de deducere a cheltuielilor cu combustibilul la PFA, care detine in patrimoniu utilaje care functioneaza pe baza de combustibil (motorina) si care sunt utilizate pentru inchirierea catre alte persoane fizice /juridice - aceste cheltuieli sunt justificate cu documente financiar-contabile (exemplu: factura fiscala, bon fiscal).
intrebare: In cazul folosirii bonului fiscal ca document justificativ, acesta trebuie sa contina obligatoriu si CIF-ul PFA?
Ex: bonul fiscal eliberat de PETROM pentru vanzarea motorinei catre un PFA, trebuie ca contina obligatoriu si CIF, sau acest lucru este valabil numai pentru persoanele juridice ( totodata avand in vedere ca PFA nu este persoana juridica). Va rog sa aveti amabilitatea, ca in cazul unui raspuns sa-mi indicati argumentele legale/temeiul legal.
Va multumesc,
Cristian

Alte discuții în legătură

Buna ziua ALIOARA ALIOARA DACA UNITATEA ELIBEREAZA BON FISCAL SI FACTURA PLATESTE TVA DE 2 ORI? (vezi toată discuția)
Bon fiscal cimpazu cimpazu buna ziua, administratorul mi-a adus niste bonuri de motorina; formatul acestora este la fel ca bonurile obisnuite ex: alimente,haine etc deci nu au formatul ... (vezi toată discuția)
Decontare motorina pt. ii. ram82 ram82 Buna ! Va rog sa-mi spuneti daca pot deconta motorina pt. interprindere individuala, si cum fac acest lucru ? #-o (vezi toată discuția)