avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Contract de colaborare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Contract de colaborare

Am un contract de colaborare cu o societate de asigurari, nu am avut deloc activitate si doresc sa reziliez contractul. Concret cam in cat timp ar trebui sa fiu libera de contract?
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 13:00, 11 Decembrie 2009
Sunt ferm convins ca daca veti lectura cu atentie acel contract veti gasi raspunsul chiar din cuprinsul sau.B-)
Depinde ce aveti cuprins in contract privitor la incetarea acestuia.
Daca nu ati avut deloc activitate,acesta ar putea fi reziliat de plin drept,la initiativa societatii de asigurare(si atunci nu v-au notificat).
De asemenea,puteti denunta contractul.Trebuie sa predati documentele cu regim special,daca aveti datorii catre acea societate,trebuie sa le stingeti.
Asa cum am spus,trebuie sa cititi ce este specificat in acel contract,modalitatile de incetare a acestuia.

ami man bn a scris:

Am un contract de colaborare cu o societate de asigurari, nu am avut deloc activitate si doresc sa reziliez contractul. Concret cam in cat timp ar trebui sa fiu libera de contract?

Exact din momentul in care semnati cererea de reziliere la asigurator.=D>
Datoriile financiare reciproce se pot regla oricand amiabil dar obligatoriu,conform contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract celule stem, regina maria. bună ziua, aș ... IonutMilas IonutMilas Reziliere contract celule stem, Regina Maria. Bună ziua, aș vrea să reziliez un contract de celule stem semnat în 2014. În contract am găsit doua clauze ... (vezi toată discuția)
Rezilierea unui contract de inchiriere nadel nadel A-m un spatiu inchiriat dar propietarul spatiului nu m-ai vrea sa negocieze chiria lunara iar eu doresc sa reziliez contractul,cum sa procedez? Contractul s-a ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract prestĂri servicii bună ziua! am încheiat un contract prestări servicii pe o ... Raisa203 Raisa203 Bună ziua! Am încheiat un contract prestări servicii pe o durată de doi ani. Însă vreau să reziliez contractul. La încetare, sunt stipulate ... (vezi toată discuția)