Buna ziua, în anul 2013 am incheiat o promisiune bilaterala de vanzare cumparare la notar pentru un teren care am platit întreaga sumă convenită si am stabilit prin promisiunea bilaterala de vanzare cumparare ca intru in posesia terenului de la data semnarii acesteia, iar promitentul vanzator se obliga ca pana la sfarsitul anului 2014 sa se prezinte la notariat pentru tranzmiterea proprietatii în forma autentificata, fapt ce nu sa întamplat, iar acum am notificat promitentul vanzator cum ca avea obligatia de a se prezenta la notar pentru incheirea actului vanzare cumparare în forma autentica, dar refuza invocand prescriptia, Mentionez ca in tot acest timp am fost si sunt în posesia terenului. Întrbare: avand în vedere Decizia nr. 2410 din 24 noiembrie 2015 pronunţată în recurs de Secţia a II-a civilă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie având ca obiect rezoluțiune antecontract de vânzare-cumpărare) este prescrisa promisiune bilaterala de vanzare cumparare în anul 2013 sau merge 6 luni de la data notificarii. Va multumesc anticipat