avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare cu probleme
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare cu probleme

Bună ziua
Am și eu o nelămurire în legătură cu mașina personală și aș dori sa vă cer sfatul sau ajutorul dumneavoastră .
În urmă cu 4 luni am depus dosarul pentru înmatriculare la DRPCIV .
Mașina a fost înmatriculată in Bulgaria. Am prezentat doamnei de la ghișeu dosarul pentru înmatriculare și am achitat taxa pentru talon și numere preferențiale . Doamna mi-a adus la cunoștintă că dosarul va merge la verificări . Nici până în ziua de azi nu am primit răspuns.
Am fost personal la DRPCIV în urmă cu o săptămână , am intrebat la ghișeu și mi s-a zis că nu este gata .
Știți cumva ce pot face in cazul acesta ? Mă pot adresa cuiva anume?
Mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 7 Februarie 2020
arxo, utilizator
Cel mai recent răspuns: arxo , utilizator 05:12, 8 Februarie 2020
Solutionarea este conditionata de birocratia intre autoritaile celor 2 state
Constientizati ca nu sunteti singur in aceasta situatie iar autoritatile nu solutioneaza cu oprioritate decat anumite cauze
Puteti sesiza oficial inspectorul sef al serviciului dar care va poate comunica ca nu au sosit relatiile de la partenerii bulgari
Am înteles , multumesc mult pentru raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,o să îmi schimb buletinul de pe bucurești pe ilfov,care ... Dany320 Dany320 Bună ziua,o să îmi schimb buletinul de pe București pe Ilfov,care sunt pași care trebuie să îi fac cu mașina,ca am înțeles ca trebuie schimbat și ... (vezi toată discuția)
Numere preferentiale vladb1984 vladb1984 buna am cumparat de curand un autoturism inmatriculat in Romania si cand am fost la serviciul de inmatriculari din iasi am vrut numere preferentiale. Raspunsul ... (vezi toată discuția)
Problema inmatriculare auto olanda ADR1AN0 ADR1AN0 Am achizitionat o masina , toate bune si frumoase, fac rar-ul, platesc taxa tot absolut.Ajung la ghiseul de inmatriculari auto si imi spune ceva de genul ca ... (vezi toată discuția)