avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare in timpul anului scolar fara perturbarea ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare in timpul anului scolar fara perturbarea procesului didactic.

Am aproape 66 ani, vechime la catedra 40 ani, vreau sa ma pensionez in februarie 2020 si sa continui pana la 13 iunie 2020 la plata cu ora, fara sa perturb procesul de invatamant. Am colegi care acum 2 ani au putut, mie spunandu-mi-se azi de catre ISJ Tl ca nu se poate decat la 1 septembrie. Multumesc.
Cu stima prof. Buga Viorel

Alte discuții în legătură

Incadrarea personalului didactic kanyalaci kanyalaci Buna ziua. Am o problema legata de incadrarea, salarizarea personalului didactic. Am o colega, care a terminat facultatea in 1989. este incadrat ca ... (vezi toată discuția)
Spor de stabilitate blajdominica blajdominica Salutare tuturor! Multumesc pentru ajutorul dat in rezolvarea dosarului de pensie al sotului. Acum va rog sa ma ajutati si pe mine. Sunt profesoara cu o ... (vezi toată discuția)
Acordare gradatie de merit dupa pensionare la limita de varsta savutaconstantin savutaconstantin Sunt profesor cu gradul I si vechime la catedra de peste 42 de ani. In vara lui 2012 m-am pensionat de drept. Din anul 2009 am beneficiat, pentru 4 ani, de ... (vezi toată discuția)