avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... „numai până la primul termen la care acesta este ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

„numai până la primul termen la care acesta este legal citat”- art.204 alin.(1) CPC

Am avut un proces la Jud Sector 2. București.
La primul termen, judecatorul a ridicat excepția necompetenței materiale, a instanței de la Jud. Sector 2 București. Cauza a fost trimisă la Tribunal. La primul termen de la Tribunalul București, în 30.01.2020, instanța a amânat cauza / toate cauzele în conformitate cu Hotărârea Adunării Generale a Judecătorilor Tribunalului Bucureşti nr. 2/2020,

Întrebare:
-termenul acordat la Tribunalul București, din martie 2020, va fi considerat primul termen al procesului?
-mai pot completa cererea de chemare în judecată, cu depunerea de noi probe, până la termenul acordat, în temeiul dispozițiilor art. 204 alin.(1) NCPC?
Ultima modificare: Vineri, 7 Februarie 2020
viktorV, utilizator

Alte discuții în legătură

Procedura s.stefan s.stefan Buna ziua, Am fost actionat in judecata pe o anumita speta. Cererea de chemare in judecata a reclamantului este adresata catre Judecatoria Bacau insa dosarul ... (vezi toată discuția)
Nelamurire privindcompetentanta instantei - speta etta etta Am o problema si nu stiu exact cum sa procedez. Am formulat cerere de chemare in judecata impotriva unui debitor in data de 12.02.2008 in temeiul art.51 ... (vezi toată discuția)
Competenta instantei de contencios administrativ ContSters42601 ContSters42601 Am depus la Trib. Bucuresti,din graba,prin trimiteri pe cai diferite,doua cereri de chemare in instanta in temeiul L544/2001,ambele avind aceleasi ... (vezi toată discuția)