avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Trecere pe rosu fara a avea anmeldung in Germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Trecere pe rosu fara a avea anmeldung in Germania

Buna, am si eu o intrebare, la ce as putea sa ma astept daca am trecut pe culoarea rosie la semafor in Germania, fara producerea unui accident! Nu m-au oprit pe loc, doar ca era plina de camere se supraveghere respectiva intersectie.
Precizez ca la momentul abaterii nu aveam inca anmeldung in Germania, doar masina era de la firma.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Contestare pv suspendare permis 30 zile mintek2005 mintek2005 Buna ziua, Am avut un accident de circulatie care s-a desfasurat in urmatorul fel: aveam intentia sa virez stanga, am asteptat sa treaca masinile din ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala pe rolul instantei kosmin87 kosmin87 Buna seara. Am si eu nevoie de putin ajutor:D Ma plimbam linistit cu autoturismul prin oras iar la un moment dat am ajuns intr-o intersectie cu intentia de a ... (vezi toată discuția)
E rosu sau nu e rosu? marc78 marc78 Buna ziua, Am oprit LA o trecere de pietoni semaforizata si din pozitia in care ma aflam nu mai puteam observa semaforul adresat autovehiculelor dar vedeam ... (vezi toată discuția)