avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

De 6 ani am o firma(II)pe numele meu dar cu care în ultimii 4 ani nu am avut activitate adică venit 0.Acum un an m-am angajat la o firma...si voi întra in somaj la care am dreptul... Dar ma gândesc ca voi avea probleme din cauza ca am firma mea (figurez doar ca administrator)
Cel mai recent răspuns: Aliz21 , utilizator 18:45, 10 Februarie 2020
Puteti suspenda la ONRC activitatea societatii pe durata somajului.
Mulțumesc mult pentru răspunsuri

Cornel Vasile a scris:

Puteti suspenda la ONRC activitatea societatii pe durata somajului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl care nu a avut activitate plateste impozit forfetar? popc popc Buna seara, Am o societate comerciala( SRL) infiintata in 2005 care nu a avut nicioadat activitate. NU am depus la declaratii iar in loc de situatii ... (vezi toată discuția)
Dosar indemnizatie crestere copil alexandrabb alexandrabb Buna ziua, Am o nelamurire in ceea ce priveste acordarea indemnizatiei pt cresterea copilului pana la 2 ani. Eu detin doua contracte de munca, unul cu norma ... (vezi toată discuția)
Daca nu pot intra in cic as putea beneficia macar de somaj?? ela_b84 ela_b84 Buna ziua, situatia mea este urmatoarea: momentan sunt insarcinata si la data nasterii voi avea 10 luni cotizate, deci conform legii nu pot intra in CIC, iar ... (vezi toată discuția)