avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Îmbuteliere vin
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Îmbuteliere vin

Pentru a infiinta o firma de imbuteliere si distributie vin cu amanuntul, ce autorizatii trebuie luate si desigur ce cod caen, tinand cont ca vinul (vrac) este achizitionat prin parteneriat dintr-o crama romaneasca cu toate actele aferente? Menționez ca se va vinde sub forma de invitații, marturii nunta.
Ce cerinte trebuiesc indeplinite in spatiul de imbuteliere si depozitare si ce acte trebuie intocmite la vanzare catre alte sc-uri (excluzand cele standard : contract, factura, etc..).
Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 10 Februarie 2020
Pretenara, utilizator

Alte discuții în legătură

Firma imbuteliere vin / autorizatii / taxe oldz oldz Pentru a infiinta o firma de imbuteliere si distributie vin ce autorizatii trebuie luate si desigur ce cod caen, tinand cont ca vinul (vrac) este achizitionat ... (vezi toată discuția)
Cod caen 5210-depozitari siempreska siempreska Buna!Am vazut ca mai exista pe forum o intrebare asemanatoarea cu a mea, dar nu am reusit sa ma lamuresc asa ca as dori sa reiau discutia...este vorba despre o ... (vezi toată discuția)
Informatii drept de calatorie cetatean egiptean NatyStancu NatyStancu Buna ziua, va rog sa ma informati dvs, cei de aici cu privire la dreptul unui cetatean egiptean de a calatori pe teritoriul Romaniei. Asadar, am depus actele ... (vezi toată discuția)