avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ESTE INFRACTIUNE ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ESTE INFRACTIUNE ?

ADMINISTRATORUL UNEI SOCIETATI COMERCIALE A VANDUT UN IMOBIL CU 10.000 DE EURO, IN CONDITIILE IN CARE EL STIA CA IMOBILUL A FOST EVALUAT CU 2 LUNI INAINTE DE VANZARE LA O VALOARE DE PIATA DE 70.000 DE EURO, IAR O BANCA CREDITOARE A ACCEPTAT ACEASTA VALOARE DE PIATA PENTRU A GARANTA UN CREDIT BANCAR.
IN URMA ACESTEI VANZARI, SOCIETATEA COMERCIALA A FOST PREJUDICIATA CU DIFERENTA DINTRE VALOAREA DE PIATA SI PRETUL DE VANZARE.
ESTE ACEASTA FAPTA A ADMINISTRATORULUI INFRACTIUNE, IAR DACA DA, UNDE SE INCADREAZA ?

Alte discuții în legătură

Delapidare rrocambole rrocambole Administratorul unei societati comerciale a garantat cu un imobil al societatii obtinerea unui credit bancar de 100.000 euro. Dupa un an de zile, in conditiile ... (vezi toată discuția)
Infractiunea de delapidare rrocambole rrocambole Administratorul unei societati comerciale a garantat cu un imobil al societatii ( evaluat la 120.000 euro) obtinerea unui credit bancar de 120.000 euro. Dupa ... (vezi toată discuția)
Pretul de vanzare al bancii! chrissrea chrissrea Pentru acordarea unui credit o societate a ipotecat o casa a carei evaluare a fost facuta de un evaluator numit de banca. Casa a fost evaluata la 180.000 euro ... (vezi toată discuția)