avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Delegatie in Elvetia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Delegatie in Elvetia

Buna ziua,
Salariatul care merge in delegatie pentru prima oara in Elvetia trebuie inscris in portal? Nu depaseste cele 8 zile de „Meldefrei Periode“.
Cel mai recent răspuns: IldikoB , utilizator 12:39, 18 Februarie 2020
Revin cu intrebari :) Trebuie sa respectam salariul minim din Elvetia?
Delegatie sau detasare ?
Delegatie 4 zile. Intre timp am facut inregistrarea electronic. Iar la salariu, depinde de zona unde va merge si specificul muncii. ( nu este salariu minim pe Elvetia). Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare in strainatate vs detasare transnationala Geri2021 Geri2021 Buna ziua! Ati putea oare sa ma ajutati cu lamurirea unei situatii neclare privind [b]detasarea transnationala[/b] vs [b]delegarea externa[/b]? O firma ce ... (vezi toată discuția)
Art18 cm, delegatie si detasare iadriana iadriana Buna. Am participat la mai multe discutii legate de aceasta problema, a desfasurarii unor activitati in strainatate si nu sunt pe deplin lamurita, care ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! locuiesc in tulcea,și sunt angajată la o firmă ... Amira76 Amira76 Bună ziua! Locuiesc in Tulcea,și sunt angajată la o firmă cu punct de lucru în Constanța,ca agent de vânzări pe zona de acoperire a orașului Tulcea, ... (vezi toată discuția)