avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sunt chemat în instanta ca intimat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sunt chemat în instanta ca intimat

Bună seara, Faptul ca sunt chemat în instanta ca intimat, are legătură cu un proces la care am fost chemat ca martor, (chestii de politie rutiera) în alt oraș și nu am ajuns? Nu știu sa ma fi dat cineva în judecata sau alte lucruri de genul asta. E prima oara când pățesc asa ceva
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 10:47, 14 Februarie 2020
calitatea de intimat nu are legătura cu cea de martor.
nu vi s-a comunicat și cererea de chemare în judecată odată cu citația?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt obligati sa ma cheme la proces daca nu sunt de acord? spiraluca spiraluca Buna ziua, Anul trecut am fost martora la un conflict in parc. Am fost chemata la politie sa dau declaratie, am dat chiar doua declaratii pana acum si azi am ... (vezi toată discuția)
Bună seara,am primit citație : sunteți chemat în instanță ... gicaursulescu96@gmail.com gicaursulescu96@gmail.com Bună seara,am primit citație : sunteți chemat în instanță în calitate de petent în proces IPJ Timiș în calitate de intimat, ce pot să pățesc dacă ... (vezi toată discuția)
Intimat pentru fond?? marin82 marin82 Buna ziua! Am primit o citatie care zice cam asa: "Subsemnatul este chemat in aceasta instanta camera 64, c1c, in ziua de 3 noiembrie 2008 , ora 8:30, in ... (vezi toată discuția)