avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1484 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cerere pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cerere pensie

Buna zia . Deoarece nu mai locuiesc in Romania ci in Italia unde am rezidenta permanenta , unde pot depute cerere de pensionare la implinirea varstei de 65 de ani ?

Alte discuții în legătură

As avea nevoie de cineva care sa completeze niste formularele ... aliz vasilescu aliz vasilescu As avea nevoie de cineva care sa completeze niste formularele E 205-P5000 si E 210-P6000 pentru pensionarea sotului meu care e rezident in Italia dar are si ... (vezi toată discuția)
Pensie internationala Mith Mith Buna ziua! Sotul meu a lucrat in Romania ~10ani+armata+facultate. In Canada unde are rezidenta a lucrat >20ani. A implinit varsta de pensionare de 65ani, ... (vezi toată discuția)
Cum pot schimba rezidenta din românia în italia într-o cerere de pensionare? recent am depus o cerere pentru ajutor social în italia și ... lilianastefanica lilianastefanica Recent am depus o cerere pentru ajutor social în Italia și mi-a fost respinsă pe motiv de rezidenta. Eu am rezidenta în Italia de 15 ani dar acum am ... (vezi toată discuția)