avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Magazin alimentar pe I.I. in faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Magazin alimentar pe I.I. in faliment

Buna ziua
Am pe cineva care are un magazin alimentar , este II , si vrea sa l declare in faliment....nu are vanzare.
Care sunt pasii care trebuie sa i faca?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 17 Februarie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 16:20, 17 Februarie 2020
Procedura de urmat si inscrisurile care insotesc cererea de deschidere a procedurii insolventei sunt descrise la art. 66 si 67 din Legea 85/2014, la care se adauga dispozitiile Codului de procedura civila.
Este de preferat sa apelati fie la un avocat, fie la un practician in insolventa in vederea intocmirii dosarului si urmaririi procedurii.
Pentru a nu repeta informatiile vedeti si discutia de aici:
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Sper sa va fie de folos informatiile.
Ultima modificare: Luni, 17 Februarie 2020
GRINSOLV IPURL, Practician in insolventa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa sorin_ilie sorin_ilie As vrea sa demarez actele pentru falimentul firmei pe care o detin(un SRL) si sa infiintez un PFA.Pot avea probleme(nu am datorii catre stat)?In noul PFA ... (vezi toată discuția)
Faliment crisrian crisrian Sint asociata intr o firma cu datorii la stat . Momentan pe firma functioneza un mic magazin din care in insolventa nu as putea plati suma restanta la ... (vezi toată discuția)
O firmă inactivă, care are datorii către stat de peste 40.000 lei, dar fără bunuri mobile/imobile, poate solicita intrarea în insolvență? utillllizator01 utillllizator01 Buna ziua! Am si eu urmatoarea intrebare: o firma inactiva care are datorii catre stat peste 40.000 lei dar fara bunuri mobile/imobile poate solicita ... (vezi toată discuția)