Ionut.ion 
	    	Utilizator

Ionut.ion 
	    	Utilizator	    

MariaMary89 
	    	Utilizator

MariaMary89 
	    	Utilizator	    

OUG 158/2005, Art. 5
Stagiul minim de asigurare pentru acordarea drepturilor prevăzute la art. 2 alin. (1) lit. a)-d) este de 6 luni realizate în ultimele 12 luni anterioare lunii pentru care se acordă concediul medical.
 Ionut.ion 
	    	Utilizator

Ionut.ion 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

ana-cer 
	    	Moderator

ana-cer 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 Svelana	                   

Bună ziua. Am o nelămurire, am fost angajată pe 22 ianuarie 2018 și am ieșit în concediu pe 3 iulie,  beneficiez de concediu medical de sarcină și ... (vezi toată discuția)
	                    Svelana	                   

Bună ziua. Am o nelămurire, am fost angajată pe 22 ianuarie 2018 și am ieșit în concediu pe 3 iulie,  beneficiez de concediu medical de sarcină și ... (vezi toată discuția)

Natalia Rotari	                   

Se acorda acest concediu,daca mama( angajate serv.MAI)a nascut copil in strainatate,Romania. (vezi toată discuția)
	                    Natalia Rotari	                   

Se acorda acest concediu,daca mama( angajate serv.MAI)a nascut copil in strainatate,Romania. (vezi toată discuția)

irina_marieta	                   

Avem un salariat angajat din data de 26.08.2019 care in luna Ianuarie 2020 a adus un CM cod 06 – urgenta., initial pt perioada 23-25.01.2020, cod diagnostic ... (vezi toată discuția)
	                    irina_marieta	                   

Avem un salariat angajat din data de 26.08.2019 care in luna Ianuarie 2020 a adus un CM cod 06 – urgenta., initial pt perioada 23-25.01.2020, cod diagnostic ... (vezi toată discuția)