Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

postasul 
	    	Utilizator

postasul 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 dumitru2000	                   

- am trecut de prima zi de infatisare cf art. 134 cpc.
1. Mai este posibil sa invocam acum motive de nulitate abs a deciziei de concediere, motive care ... (vezi toată discuția)
	                    dumitru2000	                   

- am trecut de prima zi de infatisare cf art. 134 cpc.
1. Mai este posibil sa invocam acum motive de nulitate abs a deciziei de concediere, motive care ... (vezi toată discuția)

1984a	                   

Bună ziua
În cazul constatării de către ITM unui contract de muncă ca fiind nul pentru că nu s-au îndeplinit condiţiile legale de încheiere a ... (vezi toată discuția)
	                    1984a	                   

Bună ziua
În cazul constatării de către ITM unui contract de muncă ca fiind nul pentru că nu s-au îndeplinit condiţiile legale de încheiere a ... (vezi toată discuția)

Bia84	                   

Buna seara.Ce pot sa fac daca angajatorul nu ma primeste la munca avand in vedere ca nu mi-a desfacut contractul de munca si nu am primit nici preaviz? ... (vezi toată discuția)
	                    Bia84	                   

Buna seara.Ce pot sa fac daca angajatorul nu ma primeste la munca avand in vedere ca nu mi-a desfacut contractul de munca si nu am primit nici preaviz? ... (vezi toată discuția)