Am fost angajată asistent personal al copilului meu care are un handicap. In luna august am nascut cel de-al doilea copil,contractul de munca fiind atfel suspendat pentru indemnizație creștere copil. Am fost angajată din 2017 cu contract de munca pe perioadă determinata dat fiind faptul ca certificatul de handicap al primului copil a fost dat pentru doi ani, fiind valabil pana in noiembrie 2019, ulterior am obtinut un alt certificat de handicap pe care l-am prezentat inainte ca primul certificat sa expire. Acum aflu ca contractul meu de muncă a fost incheiat de drept si nu este suspendat. Este legal? Si dacă da mai pot beneficia de stimulent de inserție cand copilul face 2 ani dacă o să fac un nou contract de muncă cu primăria? Stiu că pentru stimulent se cere o dovadă a reluării activități, poate contractul nou de munca să fie folosit ca dovadă a reluării activității.
Este corect cum s-a procedat ... De fiecare data cand in timpul perioadei de suspendare a contractului intervine o cauza de incetare de drept a contractului individual de munca, cauza de incetare de drept prevaleaza.
Incetarea c.i.m. la data expirarii termenului pentru care a fost incheiat este o cauza de incetare de drept.