avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1568 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza de flotant
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza de flotant

Buna ziua,

Pe data de 1 martie imi voi muta domiciliu in alt oras, proprietarul apartamentului unde voi locuii va face contract de inchieriere la anaf dupa care pleaca din oras in aceeasi zi.
Pe 1 septrembrie copilul trebuie sa inceapa scoala si as dori viza de flitant pt a mi fi usor sa i fac transferul cu scoala.
Intrebarea mea este : pot obtine aceasta viza fara prezenta proprietarului? Doar pe baza contractului de inchiriere? El plecand din tara nu mai poate fi prezent si ma indoiesc ca veni doar pt viza mea.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Antik , utilizator 11:10, 19 Februarie 2020
se poate obtine aceasta viza de resedinta si in absenta propietarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot lua o persoana in spatiu fiind minora ? adică eu m-am ... Ciocea Ciocea Cum pot lua o persoana in spatiu fiind minora ? Adică eu mam mutat într-un alt oraș și la scoala nu ma primește pentru ca nu am adresa din buletin aici ... (vezi toată discuția)
Eliberare carte de identitate - contract de inchiriere Arianrod Arianrod Buna ziua, Sunt cetatean roman, insa locuiesc in strainatate, unde am domiciliul, resedinta. As dori sa ma mut in Romania in viitorul apropiat si sa ... (vezi toată discuția)
Chirias cu contract de inchiriere fara stampila anaf zadirion zadirion Sunt in Bucuresti. Ma aflu in imposibilitatea de a obtine viza de flotant deoarece copia mea dupa contractul de inchiriere nu contine stampila ANAF, doar ... (vezi toată discuția)