avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Revenirea la munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Revenirea la munca

Ce este de făcut ,dacă angajatorul nu vrea sa te mai primească la munca , după terminarea concediului de creștere a copilului? Și îți spune că nu te mai poate primi că ai copil mic și se poate îmbolnăvi și că o să trebuiască să îți de-a concediu
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:19, 27 Septembrie 2020

Cornel Vasile a scris:

Doriti sa beneficiati de stimulentul de insertie la revenirea din CCC?

Da doresc sa beneficiez de stimulentul de inserție
Ultima modificare: Joi, 20 Februarie 2020
conceaty, utilizator
Revenirea se poate face astfel:

- fie reveniti inainte de 13 iunie 2020 ... aici se tine cont de luna tatalui ... in aceasta situatie , o luna nu se va primi stimulent de insertie

- fie reveniti inainte de 13 mai 2020 ... aici nu se tine cont de luna tatalui

In ambele situatii, salariata/salariatul are obligația de a anunța, în scris, angajatorul cu cel puțin 30 de zile înainte intenția de reluare a raportului de muncă sau de serviciu.
Ultima modificare: Vineri, 21 Februarie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cererea poate fi scrisă și de mana , ssu trebuie sa fie făcută pe calculator și completată de mine ?

Cornel Vasile a scris:

Revenirea se poate face astfel:

- fie reveniti inainte de 13 iunie 2020 ... aici se tine cont de luna tatalui ... in aceasta situatie , o luna nu se va primi stimulent de insertie

- fie reveniti inainte de 13 mai 2020 ... aici nu se tine cont de luna tatalui

In ambele situatii, salariata/salariatul are obligația de a anunța, în scris, angajatorul cu cel puțin 30 de zile înainte intenția de reluare a raportului de muncă sau de serviciu.

Cererea poate fi scrisă de mana, nu trebuie sa fie făcută pe calculator , dar completată si semnata de dvs.
Buna seara!As dori sa stiu:
Eu, o sa revin in câmpul muncii la 1 Nov mai devreme cu 2 luni de la terminarea concediului,dar nu stiu cum sa fac ptr ca mi-am gasit in alta parte si nu stiu de unde sa i-au decizie de revenire,mai am nevoie? sau imi fac actele direct la noul job!?complicat...imi trebuiesc acte si ptr sporul de insertie,luna tatălui, iar eu vreau sa nu revin la vechiul job mulțumesc frumos pentru eventualul raspuns!
Ultima modificare: Duminică, 27 Septembrie 2020
Eu oana, utilizator

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie Utilizatorraluca Utilizatorraluca Buna ziua! Copilul meu implineste pe data de 20 ianuarie 2019 varsta de 2 ani. Incepand cu 1 noiembrie 2018 as dori sa ma intorc la munca pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)
Reintegrare la locul de munca Irina J Irina J Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati cu lamuriri in ceea ce priveste urmatoarele situatii: 1. Ma aflu in CCC, iar termenul de 2 ani pana la finalizarea ... (vezi toată discuția)
Cerere de intoarce la serviciul din ccc firma aflata in dizolvare voluntara andreea cristina1234 andreea cristina1234 Buna ziua, in data de 24 mai trebuie sa ma intorc la serviciul din ccc. am facut cerere catre angajator pt a ma intoarce cu 60 de zile mai devreme pana se ... (vezi toată discuția)