avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Posta română
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Posta română

Buna ziua! As dori sa ma indrumati cum sa rezolv o problema. In fiecare luna, functionarul postei de la noi da alocatiile copiilor doar in ce zi vrea si cui vrea, ba minte ca nu sunt bani, ba minte ca nu au venit cupoanele si vorbeste foarte urat si jigneste lumea. Chiar nu se poate face nimic in privinta asta legal? Reclamatii la posta romana s au tot facut si degeaba. Omul face in continuare diferente intre oameni si au prioritate cei care i lasa ciubuc. Pe restul ii poarta zile la rand sa le dea alocatiile.

Alte discuții în legătură

Peste două luni am prima ședință de divorț, am trei copii ... Ioana . Ioana . Buna ziua !va rog cine mă poate sfătui ce pot face eu peste două luni am prima ședință de divorț ,am trei copii doi sunt minori și una o sa faca 18 ani ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am divortat de 3 ani, cu 2 copii minori, sunt inca ... Ioana_79 Ioana_79 Buna ziua. Am divortat de 3 ani, cu 2 copii minori, sunt inca in proces de partaj (care nu se v-a termina prea curand cf av) si de asemenea am un fost sot ... (vezi toată discuția)
Ospatar care renunta la bacsis pentru ca e prea putin! dana-maria dana-maria si ptr ca nu este suficient ca orasul a devenit un cos de gunoi, ospatarii din restaurante refuza ciubucul ptr ca este prea putin.......Ar putea sa-mi spuna ... (vezi toată discuția)