avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cod COR și studii la angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cod COR și studii la angajare


Trebuie sa organizez un concurs pentru asistent medical ( pentru un bazin de înot), fochist și femei de serviciu. Ma contrazic cu șefa de la resurse umane. Eu zic ca asistent medical poate sa fie doar cu studii medii postliceala, ea zice ca în Cor de pe Rubinian care e sfânt, cere superioare.
Eu zic ca fochist merge cu studii generale și diploma, ea zice ca Rubinian cere studii medii.

1. Cum argumentez legal ca angajatorul stabilește organizarea și ca nu mai exista obligativitatea de studii decât la grupele 1 și 2
2. Care e diferența între asistenta medicala principala cu studii postliceale, asistenta debutanta,De care am eu nevoie?
3. Pot eu școala, primărie (eu lucrez la primărie) sa angajez asistenta? Sau trebuie sa apelez la vreo instituție medicala, ceva
Va multumesc mult!


Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:58, 20 Februarie 2020
Denumirea postului este : asistent medical sau alta?

Condiţiile specifice pe care trebuie să le îndeplinească persoana care participă la concursul pentru ocuparea unui post vacant sau temporar vacant se stabilesc, pe baza fişei postului, la propunerea structurilor în al căror stat de funcţii se află funcţia vacantă.

Condiţiile specifice referitoare la studiile necesare pentru ocuparea posturilor vacante sau temporar vacante care necesită studii superioare ori studii superioare de scurtă durată se stabilesc în conformitate cu nomenclatoarele domeniilor şi specializărilor din învăţământul universitar de lungă durată şi scurtă durată, respectiv nomenclatoarele domeniilor de studii universitare de licenţă şi specializărilor şi programelor de studii din cadrul acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal ca la un concurs pentru un post nedidactic la o scoala, ... Marianvkp Marianvkp Este legal ca la un concurs pentru un post nedidactic la o scoala, sa se ceara vechime in invatamant (1 an pe orice post). Postul este de administrator ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 - conditii de participare la concurs ptr. postul de conducere contabil sef, in cadrul institutiei publice -asistenta sociala, (vezi toată discuția)
Cerinte ocupare post contabil primarie comuna dutescu maria dutescu maria Buna ziua, As dorii sa stiu de la specialistii din domeniu, care sunt conditiile de indeplinit ptr. a ocupa postul de contabil primarie, unde lucrez deja ca ... (vezi toată discuția)