Am si se o rugaminte daca ma poate ajuta cineva in legatura cu garantia imobiliara,am lucrat agent vinzari in cadrul unei firme unde am girat cu casa dar in contratul de garantie este prevazut faptul ca se garanteaza" eventualele pagube pe care le voi cauza ".Aceasta firma a fost inchisa si prin urmare nu vor sa-mi elibereze ipoteca pentru faptul ca o firma cu care am lucrat "X" a eliberat un bilet la ordin care a fost refuzat la banca.Fitma "X" a fost data in judecata si a fost castigata dar firma la care am lucrau nu doreste se angajeze un executor pentru recuperarea prejudiciului,ce ma sfatuiti sa fac.......va multumesc.
Sa faca un avocat cererea in scris catre ei sa se prezinte la biroul avocatului la o anumita data pentru rezolvarea problemei. Daca nu ... numai in instanta puteti sa ii somati. Acolo daca vin trebuie sa zica de ce nu vor sa radieze, daca nu vin instanta va hotara in numele lor.
Prejudiciu
Albocs1
Ce se intelege prin prejudiciu cauzat de un angajat (daca exista prevederi legale asupra valorii prejudiciului). Cum se poate dovedi vina sau nevinovatia unei ... (vezi toată discuția)