avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie privata pilon 2
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie privata pilon 2

Sant pensionat pe caz de boala de 15 ani si ma cheama in fiecare an la control ca sa vada daca pot munci , Intrebare de ce nu a platit statul o suma din pensia mea la pilonul 2 timp de 15 ani nu era obligat sa d ea o suma de bani acolo cum cotizam si eu inainte de accidentul de munca acum am ramas la fel nu a cotizat nimeni ,De ce nu imi da inapoi cotizatia la pensie daca nu mai cotizeaza nimeni , am grad de handicap permanent si de la comisia de medicina a mun cii grad 2 accentuat si nu vor sa imi d ea ce am cotizat , Peste 2 ani ies la pensie normala de varsta si cotizatie atunci cei de la pilonul 2 imi face o pensie privata . Am si eu de retrocedat 300mp de pamant in sectorul 6 , am prioritate la retrocedare daca sant cu handicap permanent si banii imi trebuie pentruo peratie . Primaria din sectorul 6 are obligatia sa ma primeasca .Va multumesc

Alte discuții în legătură

Cand pot iesi la pensie de varsta? dorobantuflorica dorobantuflorica sant barbat ,nascut 23.noiem.1951am o vechime de37 ani de stagiu complet de cotizare si40 ani stagiu de cotizare realizat.actualmente sant pensionat boala ... (vezi toată discuția)
Recalculare grupa de munca. gheorghetampau gheorghetampau Domnule avocat . ma numesc Tampau Gheorghe din Campulung Moldovenesc, pensionat in baza dec . 193359 din05.04.2007 privindacordarea pensiei pentru limita de ... (vezi toată discuția)