S.C PGH Enterprise Telecom S.R.L 
	    	Consultant de business

S.C PGH Enterprise Telecom S.R.L 
	    	Consultant de business	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Ionel19610111@gmail.com	                   

Bună ziua!! Am o adeverință eliberată de ministerul de interne ,în care se dovedește că am lucrat doi ani și o lună în condiții specialede ... (vezi toată discuția)
	                    Ionel19610111@gmail.com	                   

Bună ziua!! Am o adeverință eliberată de ministerul de interne ,în care se dovedește că am lucrat doi ani și o lună în condiții specialede ... (vezi toată discuția)

magdalena1957	                   

Cum pot da de societatea autorizata care ar putea deține arhiva societății pe acțiuni Noua Arcadie Com SA? (vezi toată discuția)
	                    magdalena1957	                   

Cum pot da de societatea autorizata care ar putea deține arhiva societății pe acțiuni Noua Arcadie Com SA? (vezi toată discuția)

Mari Rosa	                   

Daca sunt coîmprumutat la o rata, sunt obligata sa pun si eu bani la banca? Rata e pe numele fostului soț.  (vezi toată discuția)
	                    Mari Rosa	                   

Daca sunt coîmprumutat la o rata, sunt obligata sa pun si eu bani la banca? Rata e pe numele fostului soț.  (vezi toată discuția)