Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Avem de recuperat o creanță cu titlu executoriu ,au trecut 6 luni de grațiere ,executorul a făcut somație este pusa proprire pe cont trezorerie dar instituția nu răspunde ,nu confirmă nimic ,executorul numai știe ce să facă.Ce este de făcut?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 15:27, 24 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este vorba de o institutie publica? Puteti solicita validarea popririi. Probabil va veti lovi de un refuz, dar alte solutii nu aveti. Daca sunt institutie publica invoca ca nu au fonduri alocate pentru plata debitelor. SIngurul lucru pe care puteti sa il faceti este sa actualizati suma cu dobanda legala sau contractuala sau sa ii solicitati executorului acest lucru, pentru a recupera toata suma in momentul in care le vor intra bani in cont. Din experienta, cam 2 ani am asteptat sa recuperez o suma mare de la o institutie publica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea unei institutii de stat mirmar mirmar Va rog sa-mi spuneti cum poate fi executata o institutie de stat? Am un dosar de executare la un anume domn executor care zace de aproape 6 luni, in afara de ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu impotriva statului - validarea popririi - tert poprit trezoreria - calitate procesuala pasiva catalin2011 catalin2011 Buna ziua ! Am nevoie de ajutor : a) in a demonstra ca in executarea silita impotriva Statului Roman - prin Ministerul Finantelor reprezentat de DGFPS (exista ... (vezi toată discuția)
Firma recuperari creante. este legal ? adriana_25 adriana_25 In urma neplatii unor rate la o banca, o firma recuperari creante COFIDIS IFN S.A., ne-a solicitat noua, care suntem tert poprit in acest caz, sa oprim o ... (vezi toată discuția)