Buna ziua. Am fost executata silit de catre ANAF . Titlurile executorii emise in dosarul de executare au inscrise numai creante fiscale accesorii (dobanzi si penalitati) Mi-au pus poprire pe conturi si mi-au incasat suma din poprire de 2 ori ,refuzand sa imi returneze diferenta. Intrebarea mea este : daca in dosarul de executare nu exista Titlu executoriu pentru creanta fiscala principala , la ce au calculat ei dobanzi si penalitati. Cea mai mare dobanda si penalitate datand din 2009 in suma de 8503 ron.
Pai suma aceea de 8000 si ceva de lei din 2009 s-ar incadra. Oricum, discutia este pur teoretica, fara acte in fata putem doar presupune anumite aspecte.
Da dar ea reprezinta dobanzi si penalitati la o suma care nu exista . Cum poti calcula dobanzi si penalitati la o suma care nu exista ? Dosar de executare nu contine suma principala la care sau calculat dobanzi .
Buna ziua. Va tin la curent cu decizia instantei care nu mi se pare deloc in regula. ANAF nu a depus intampinare ,nu s-a prezentat la nici un termen iar toate inscrisurile depuse asa cum v-am spus contineau dobanzi si penalitati. Normal ca voi face apel. Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite in parte contestaţia la executare formulată de contestatoarea Ivaşcu Carmen Adina în contradictoriu cu intimata A.N.A.F. - D.G.R.F.P.B. - ADMINISTRAŢIA SECTOR 4 A FINANŢELOR PUBLICE. Anulează adresa de înfiin?are a popririi nr.3685625/23.08.2018 emisa in dosarul de executare nr.2036897 catre tertul poprit Banca Romaneasca SA. Dispune restituirea de carte intimata a sumei de 5024 lei carte contsestatoare. Dispune restituirea către contestatoare a taxei judiciare de timbru în cuantum de 357 lei, achitată la data de 29.01.2020, la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare, apel care se va depune la Judecătoria Sector 4 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei, azi, 18.03.2020.
Document: Hotarâre 18.03.2020
Nu . Cei 5024 s-au oprit de doua ori la 2 banci diferite. Poprirea fiind infiintata doar pe 5024 lei . Judecatorul imi da inapoi acesti bani opriti in plus ...dar de dosarul de executare nici nu se atinge . Astept sa motiveze de ce nu mi-a acceptat contestatia dosarului de executare. Titlurile executorii asa cum am subliniat contin dobanzi si penalitati...la ce se calculeaza ...nu stiu si nici ANAF nu a explicat. Calculeaza dobanda la dobanda ????
Proces cu anaf
ContSters383305
Buna zua! In urma cu doi ani anaf a vrut sa ma execute silit pt. o pretinsa datorie la buget de 8400 de lei. Pana m-am trezit mi-au luat 400 de lei (banca...). ... (vezi toată discuția)