yo85 
	    	Utilizator

yo85 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Boghie	                   

Consiliere psihologica
Buna ziua! Am o situatie pe care vreau sa o limpezesc cu ajutorul d voastra. In urma faptului ca baiatul meu nu mai vrea sa mai mearga ... (vezi toată discuția)
	                    Boghie	                   

Consiliere psihologica
Buna ziua! Am o situatie pe care vreau sa o limpezesc cu ajutorul d voastra. In urma faptului ca baiatul meu nu mai vrea sa mai mearga ... (vezi toată discuția)

maria v	                   

Cum poate fi decazut din drepturi parintele care nu respecta hotararea judecatoreasca privind programul de vizitare minor?
Fara absolut niciun motiv mama ... (vezi toată discuția)
	                    maria v	                   

Cum poate fi decazut din drepturi parintele care nu respecta hotararea judecatoreasca privind programul de vizitare minor?
Fara absolut niciun motiv mama ... (vezi toată discuția)

Boghie	                   

Raport consiliere psihologica. Buna ziua! Am o situatie pe care vreau sa o limpezesc cu ajutorul d voastra. In urma faptului ca baiatul meu nu mai vrea sa mai ... (vezi toată discuția)
	                    Boghie	                   

Raport consiliere psihologica. Buna ziua! Am o situatie pe care vreau sa o limpezesc cu ajutorul d voastra. In urma faptului ca baiatul meu nu mai vrea sa mai ... (vezi toată discuția)