avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Partaj
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Partaj

Fostul sot ma someaza sa ii dau 18 000 de euro pina in aprilie .ca un fel de partaj.si daca refuz face executare silita.ma obliga sa vind casa.poate face asta fara partaj?
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 21:14, 25 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Va sfatuiesc sa nu dati banii.
Mergeti URGENT in instanta si solicitati partajul bunurilor.
Bineinteles ca nu va poate executa silita in lipsa unei hotarari judecatoresti!
Stimata doamna,

Ati primit o notificare, insa executarea silita este demarata in baza unei hotarari judecatoresti.

Instanta de judecata incuviinteaza executarea silita, la cererea executorului, daca solicitarea este intemeiata.

Executarea silita poate fi realizata in toate formele sale.

Adresati-va instantei de judecata, in vederea partajarii.

Actiunea de partaj poate fi promovata oricand.

Imobilul va poate fi atribuit dumneavoastra, daca depuneti o solicitare, in acest sens.

Vanzarea, prin licitatie publica, poate sa aiba loc numai daca niciunul dintre cei doi coproprietari nu solicita, spre atribuire, bunul proprietate comuna devalmasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate imobil. andre_1973 andre_1973 Buna ziua! In cazul in care doua persoane au in proprietate un imobil care nu se poate impartii fizic si nu se ajunge la intelegere din punct de vedere al ... (vezi toată discuția)
Partaj la cererea creditorului laura-jurist laura-jurist Buna ziua unde gasesc temeiul legal in NCPC pt a solicita partajarea unui bun in devalmasie, pt un debitor de-al meu? va multumesc mult (vezi toată discuția)
Urgent!!! - somatie executare silita IlincaPopa IlincaPopa Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri. In urma cu 7 ani (2006) am facut un credit de nevoi personale pe care l-am refinantat in urma cu 5 ... (vezi toată discuția)