avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea LEGEA 317/2009 privind pescuitul si acvacultura este ...
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

LEGEA 317/2009 privind pescuitul si acvacultura este una corecta sau nu

Deschid acest subiect intrucat din cate am aflat aceasta lege ofera anumite beneficii unor asociatii de pescuit si vanatoare....Daca cineva este in masura sa ma ajute cu informatii suplimentare......si va rog frumos vreau si eu legea asa cum trebuie(adica OUG 23 2008 cu modificarile aduse de legea 317 pentru a imi face o imagine completa)...
Sunt pescar inrait si as dori sa aflu pareri cat mai multe despre aceast lege pentru mine cat si pentru multii pescari care doresc lamuriri cu privire la aceasta lege(mai ales ca am aflat acum ca incalca anumite principii privind ecologia si pescuitul unor specii de peste protejate).
Va multumesc anticipat....si astept raspunsuri

Alte discuții în legătură

Legalitate cotizatie ajvps botosani vlad196938 vlad196938 Va salut cu respect ! Am platit taxa de pescuit sportiv , cotizatia, anuala in iulie 2015. Logic ar trebui sa fie valabila pana in mai 2016 , nu ? La ... (vezi toată discuția)
Ce lege reglementeaza in prezent pescuitul in romania LuchianSeb LuchianSeb Buna seara ! Ce lege / legi reglementeaza in prezent pescuitul in Romania? Am achitat o taxa de pescuit si am pescuit intr-un lac care nu este privat si ... (vezi toată discuția)
Valabilitate permis de pescuit Adrian Cernatescu Adrian Cernatescu Avand in vedere ca pe un permis de pescuit eliberat de AJVPS Fagaras , scrie ca este eliberat de ANPA si ca se poate pescui pe in orice habitat natural din ... (vezi toată discuția)